2016. 01. 02.
Arsenal-Newcastle 1-0
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

Arsenal-Newcastle 1-0

Kezdődik a meccs, felentek a játékosok a pályára. Colback. Bal oldalt mentek előre a fekete játékosok. Adogatnak a fehér pirosak. Hátrafele. Jobb oldalt futtatják meg. Arsenalnél többet a labda. Hátra, hátra, közép.
Megint hátra. Onnan előre, vissza. Fejessel előre, viszont Newcastle  szerel, és futnak előre, még jó. Bal oldal velé vitték, onnan vissza. Szélre. Passz. A Arsenalnél a labda. Kapushoz teszik vissza a játékosok. Passz.
Lefelé indulnak. Arsenal tartsja, helyzet, kifelé passzolt, szögletre ment. A Newcastle viszi a labdát, Elliot. Colback. Jobb oldalon vitt. Bal oldalt a labda. A kék kapus gurítja ki a labdát. Az Arsenal támad, Ramsey, lövés, lepattan.
Ismétlés. Rossz. Az Arsenal megy vissza. A kapus következik, a Newcastle kapusa teljesen sárgában van. Az edzőt látjuk egy pillanatra. Az Arsenal védői hátul adogatnak. Passz. Jobb oldalt futottak meg, fejre passzolt be.
Szöglet, a beadást viszont nagyon előrerúgták. Fordulhat a csapat, a kapus a földre rakta a labdát, ő a huszonegyes játékos. Az Arsenal bal oldalt. Dioté, Colback. Bal oldalt viszi a Newcastle lent, átrakták a másik oldalra. A középpályán vannak
a labdát birtoklók. Kapura fejelt a Newcastle, jó volt a beadás, három védő közé ment a fejre a passz, íves labda volt. Newcastle támad megint, középen futottak ezúttal be a kapu felé. Nem olyan helyzet, amiből gólt lehetett volna szerezni.
Nem villant a Newcastle. Még mindig ők. A kapu fölé és mellé, tizennyolc méterről próbálkozott. Volt olyan lövés, amire a kapusnak nem kellett menni. Dioté kapott egyet. A földre esett le. Az Arsenál játékosa ment oda a fekete játékoshoz.
Nulla nulla az eredmény, a meccs elején egyik csapat sem lőtt gólt, kettő komoly helyzet volt, amit be lehetett volna lőni. Szabadrúgással a Newcastle. Az Arsenal fordul, passzolgatva viszik, majd fordul a Newcastle. A jobb oldalon Jaanmat egy pillanatra. Az Arsenal lefelé viszi, oda és vissza megy a passz. Eljutottak negyven méterre, onnan egy beívelt labda, nem került emberhez, nem futottak érte és nem is volt gyors, nem is volt pontos a labda. Vissza a kapushoz, ő előre. Most az Arsenal a jobb. Ellentámadásban az Arsenal. Newcastle. Chamberlain. Passzol a Newcastle, fentebb, a jobb oldalt játszatják meg. Dioté kapja meg, Colback, jobbról, vissza, majd lefelé a bal oldal felé, de
még mindig középen tartják. A Fly Emirates a fő támogatója az Arsenalnak. A kapus jön, befelé megy a középpályára. Newcastle, jönnek az emberek, felszabadítás. Newcastle, közel érnek a kapuhoz. A huszonnégyes és a tizenhetes játékosok passzoltak és a tizenhetes lőtt, mellé szállt, nem lett gól. Nem találta el a labdát. Még mindig nulla nulla. A labda a Newcastle csapatnál, középről a jobb oldalra rakták, ahol megszerezte az Arsenal, vissza a kapusnak. Arsenal a felezővonalon túl, az Arsenal tovább, a jobb oldalra tették át. A labdáért mentek páran, Newcastle után fordul az Arsenal. Megint. Megsérült az egyik Newcastle játékosa. A tizenhetes kék fekete játékos kapott egyet.
Chamberlaint mutatták egy pillanatra. A kapus lőhet távolról. Az Arsenal játéka nincs felépítve. Arsenal után Newcastle, megint Arsenal. A passzok pontatlanok, nem tartja egyik csapat sem a labdát. Középen Newcastle, viszik, jobbra, közel a kapuhoz, balra passzolt a szélső, még volt egy ember, a labda
viszont kifelé pattant. A labda felé helyezkednek, a kapusnál a labda. A kapus fut a labdával. Az Arsenal átvette a labdát, szép volt a labda átvétel, onnan ment a passz, visszafelé a passz, elfáradt a támadó és nem volt a fejében a terv.
Nincs gól, nulla nulla a meccs eredménye. Még az első játékidőben harcolnak a járékosok. Özil, ő jó játékos, nála a labda. Mennek előre. A kapus következik, a sárga kapus. Mennek vissza az Arsenál játékosai. A középpályára lőtte a kapus.
Semmi, megy tovább. Mehet tovább. Bal oldalt a Newcastle, rálőtte az egyik játékosra, megpattant, Arsenal támadása fejlődik fel, bal szélen a labda, indul a Newcastle. Előre mentek, cseleznek, nincs lövőhelyzete a fekete kék játékosnak.
Sárga lapot kapott Colback, szabadrúgással jön az Arsenal. A bal oldalt játsszák meg, a kapu mellé ment a labda. Nincs gól, nem ment kapura. A kilövés a félpályán túlra, nagyon magas, kiment jobb oldalt. Dobnak a piros fehérek.
Középre indult, támad az Arsenál. A védő becsúszott, a kapus kijött, megpattant. Szöglet. A beadást a kapu fölé fejelték. Marad a nulla nulla. Mennek vissza a játékosok. A kapus, emberhez, a fejese viszont rossz. Arsenal indítását
megszerezte a Newcastle. Mennek is, Kettő kettő ellen. Lepattant a védőről. Nem jó. A Newcastle jön. Át a bal oldalra, onnan ment vissza, kicsit hátrébb, vissza balra, gurigáznak, a jobb oldalra ment a labda. Onnan vissza.
A Newcastle tartja még mindig a labda. A jobb oldali játékos visszafelé passzolt a kapusnak. Fejjel tovább az Arsenal, hátul vannak a pirosak, még hátrébb, ugyanoda lőtt a kapus. A Newcastle dob oldalról,a labdát vissza is teszi a csapattársa.
Jobb oldalt indítják, onnan előre, aki befelé indult, a passz is jó, ollózással kapura tette a Newcastle játékosa, nem gól, középre ment. Megint ők. Vissza a kapusnak, most náluk van többet a labda. Egy kapuralövés, lepattant, a kapus
megfogta. Jó volt a támadás, szöglettel jön a Newcastle. Ki, onnan be középre a kapu felé, mindenki mellett ment el a labda, nem vették le. Rossz. A kapus következett. Jobb oldalon hátul a Newcastle, futnak a labdával, nem annyira passzoltak.
Jó ütemben van most a játék. Dioté, középen, Arsenal fordul, hátrébbról indítottak, egy játék esett a földre a heves csatában, a kettes játékos csúszott be. A tizenhatos készült a lövésre, befelé lőtte a labdát, nem fejelt senki és nem is a kapura ment.
Rossz. A Newcastle fut előre. Szöglet, mutatja a fekete kék játékos, be középre, ki, nem jó és következhet a második félidő. Nulla nulla. Nem volt túl sok helyzet, amit belőhettek volna. Távoli lövéssel próbálkoztak, amik pontatlanok voltak és a
helyezkedő emberek nem érték el. A kapus hagyta kimenni a labdát, mert inkább mellé, és fölé mentek ezek a labdák. A kapura lőtt labdák pedig középre mentek, nem kellett nagy kapus teljesítmény, hogy maradjon a félidőnél a nulla nulla.
A második félidőben viszont lehet hogy tudnak majd mutatni valamit a csapatok. A papírforma szerint az Arsenal csapata sokkal jobb, jobb a presztizse is. A Newcastle nem mutatott olyan sokat, nincsenek a meccseik annyira meghirdetve.
Izgalmas második félidő következhet. Közben azért megtudtuk, a West Ham kettő nullára nyert a Liverpool ellen. A kommentátor szerint a Newcastle jobb mint az Arsenál. Özil nem hozza a saját formáját. A játékosok futnak, nem rosszak a játékosok, csak nincs
olyan összjáték, hogy olyan helyzetet tudnának teremteni, hogy abból gól tudott volna kihozni az egyik csapat. Egy fejes volt az első félidőben, tizennégyesre ment a beadás, a fejes a kapushoz ment. Többször a kapu mellett ment ki, jók
voltak a védők, a becsúszásokkal többször szereltek. A kísérletekben hat helyzete volt a Newcastlenak, vele szemben az Arsenal öt helyzete volt. Özil sokat jelent a csapatnak. A védelem jó, felépített. Akár vissza is üthet, hogy az Arsenal nem vezet, ők
a végén sokszor kaptak. A kapusok jók, nagy bravúrt, ugrást nem produkáltak, középre beálltak, jól helyezkedtek, mindig volt zavaró ember. A fogó emberek miatt azonnal lőttek a támadók, kissé sietve, nem voltak látványos cselek.
Az egyetlen olyan mozdulat, ami szót érdemel az ollózás volt. Az szép helyzet volt. Meglátjuk, mit tudnak produkálni a második félidőben. A tények magukért beszélnek, nulla nulla, támadni kellene. Vége, ennyi. A félidőben arckép.  

Az edzőt látjuk oldalt. Előre a labda. Newcastle játékosa fejelt ugorva. Sziszokó. Az Arsenal után a kapus. Arsenal játékos löktek fel. Hátra felé megy a passz. Jobb oldalra passzolt a piros, az megint jobb oldalra átlóban.
Ramsey al oldalt, oda-vissza. Az oldalvonalán a labda, középre adták a labdát, az érkező labdát úgy fejelték, hogy a kapu mellé ment. Megint Sziszokó és Michlovics. Ketten támadtak a Newcastle játékosai. Nulla nulla, a combjára pattant.
Az Arsenál védő nem figyeltek. Mind a két csapat a támadásra figyel, a beadást az Arsenál játékosa a kapura tette. A kapus megfogta, megint középre ment. Az Arsenal jön, futnak, a védőnél, majd szeret a támadó, kiment oldalt a védő kivédte a támadást.
Támad a Newcastle, középen, bal oldalt, passzolgatnak, gurigáznak. Nem szakadt meg a támadás. A kék kapus viszi ki oldalra. Hátul a Newcastle. Leesett a piros játékos, ketten is ütköztek. Mindenki védekezik. Jóban rosszban vizes füvön kemény a
játék. Ilyen meccs Ózdon sincs. Támad az Arsenal, Visszább passzolták a labdát, szabaddal jönnek az Arsenál játékosa. A kapus jön. Be a kapus elé, szabaddal húsz méterről. A kapus beáll. Ha a meccsen gólt lőnek, akkor többen fognak a meccs iránt érdeklődni.
második félidőben felpörgött a játék. Sissoko, szöglettel az Arsenal. Futnak vissza a piros játékosok védekezni. Ez egy ilyen nap, nulla nulla még mindig az eredmény. A huszonkettes játékos dob oldalról. Támad az Arsenál. Csere Chamberlain megy le és aki felmegy az egy
fiatal játékos, nem mutatták a számát, Cambell. Kiment a labda, oldalt. A hatos és a tizenötös ment a labdáért. A harminchármas kapus lőtte előre. A kapus sétál előre a labdával, bal oldalra teszi végül. Eliott, bal oldalt elől ment a labda az oldalvonalon túlra.
Támad az Arsenál. A Newcastle dob. A kék kapus indítja a földön az Arsenáli védőt. Vissza fele az Arsenál játékosa. Hogy a jósok mit mondtak az Arsenal Newcastle meccsre azt nem tudni, egyenlőre nulla nulla. És Egy nulla, mutatott valamit az Arsenál.
Ebből címlap lesz holnap nagy port kavar. A beadás felpattant, onnan előrébb, a kapu előtt álló játékos pedig belőtte a labdát. Egy nulla az Arsenálnak. Ebből címlap lesz holnap nagy port kavar, egy nulla. A Newcastle csapatnak kell támadnia.
A Newcastle játékosára hárman mentek rá. Az Arsenal támadása eddig jó, szélen játszottak. Szöglet, a beadott labda hátul ment ki. Megy a beadás, túlsó szélre ment, Conreál lőtt megpattant, az egyik játékosra pattant rá.
Az egyik Newcastle játékosa maradt lent a földön. Az egyik játékos lefelé a pályáról. Bedobás oldalra, passzolgatnak. Özil, a szélen, az Arsenal bal oldalt, beadás, hozzáértek, rálőtte a labdát. Az Arsenál focista esett. Colback.
Sissoko. Támad a kék fekete, bal oldalt igen előre mentek. A kapu felé ment a labda. Chamberlain csere. Chamberlain arcképét látjuk sokáig. Egy beugrás. Sárgát kapott az egyik Arsenál játékosa. Vissza felé a Newcastle.
Mennek előre. Védekezhet az Arsenál, a védő kifejelte a labdát a veszélyes zónából. A tizennyolcas szerzett labdát. Monreál, vissza a kapushoz. Onnan a bal szélre, onnan középre, át jobb szélre átlósan. Az Arsenál védője szabadít fel.
Sissoko. Jobb oldalt vette át a labdát a támadó. Egy fejes, fölé ment, kis szögletet beadták. Fejre ment. Mellel vette le az Arsenál játékosa, Campbell, Meijerin, kilőttél előre. Hárman fogták a középpályást. Özil, kiment.
Csere. Támadót hoznak fel. Bedobással a Newcastle. De Jong. Földre esett az egyik játékos. Bent a tizenhatoson belül egy lövés, a kapus megfogta. De Jong védte a passzt. Megint egy csere, fölpörgetik a játékot a végére, hajrá van.
Szép volt az arsenáli játékos csele. Szabaddobás.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés